VELKOMMEN TIL

ROSA ELEFANT

utpatur

Ut på tur, aldri sur
Kle deg godt, og vær litt lur
Sommer, høst, vinter, vår
Vi skal trimme legger og lår
Alle er glade, for vi skal ut på tur! 


UKENS BILDE:

30742918 10156267823500912 7551442638340096000 n
Denne uken har det vært et fantastisk vær! Endelig er våren kommet, og forhåpentligvis er den kommet for å bli! På bildet ser vi hvor kjekt alle har hatt det i sandkassen. Nesten alle ble samlet på et bilde :) Det er jo så utrolig gøy å grave i sanden når solen steiker! Denne uken har vi også gått på tur, lekt både ute og inne (mest ute), hatt hagedag og kost oss med to bursdager (med is såklart). Vi gleder oss til en ny uke! 
Snakkes på mandag :D 
PERIODENS TEGN:
Vi jobber med tegn til tale i barnehagehverdagen for å støtte opp om barnas språk og språkforståelse, og vil derfor dele månedens tegn med dere der hjemme! Slik at de som har lyst kan øve på dette hjemme også :)
     bra
          BRA                                                                                                                        snillvhjelpe
           SNILL                         HJELPE

OM OSS PÅ ROSA ELEFANT:

Vi er en småbarnsavdeling med 15 barn i alderen 0-3 år. Rosa elefant er en avdeling som er veldig glad i å være ute, og vi går på tur to ganger i uken. Mandagen er de minste på en kort ut og de eldste på en lengre tur, og torsdag går de eldste på tur med de yngste på Grønne kolibri og Blå havkatt. Det kan også hende vi finner på å gå en tur på fredagen også!
Er vi ikke på tur er vi enten ute på barnehagens område eller inne og leker. 

Vi går ut i (nesten) allslags vær, så her gjelder det å ha gode klær med seg i barnehagen! Vi ønsker helst ikke å være kalde, våte eller kokte når vi leker ute... Ha med klær etter været og årstiden. Ha gjerne noe liggende i barnehagen også, for vi bor tross alt på vestlandets beste kant, så her kan vi plutselig ha 4 årstider på en og samme dag! 

På Rosa elefant er det 4 voksne hver dag. Vi som jobber her på Rosa elefant er opptatt av å skape en trygg base for barna, gi mye omsorg, mye latter og glede, samt bygge opp om den gode leken
Vi voksne som arbeider her er Elin, som er pedagogisk leder, Kristin og Christina som er assistenter, og Aina som er barnehagelærer :)


UKEN HOS OSS...

den ser slik ut: 
Mandag:
Tur for alle sammen! Vi har en kort og en lang tur, da det er et lite sprang mellom barna som går her, og de trenger ulike utfordringer. 

Tirsdag:
Vi er inne på formiddagen og jobber med MI (mange intelligenser). Her deles barna inn i 3 grupper hvor vi har ett voksenstyrt opplegg. På ettermiddagen går vi som regel ut, og er der til vi skal hjem :)

Onsdag:
Det er møtedag for oss voksne, og lek for de yngste! Her også deler vi dem i 3 grupper, en gruppe som går ut, og to som leker fritt inne. 

Torsdag:
Utedag for de yngste, og fellestur for de eldste! Fellesturen varierer mellom Nøtteskogen og Jonstranda. Her går vi sammen med de yngste hos Grønne kolibri og Blå havkatt. 

Fredag:
Utedag for alle (og kanskje en spontantur). Hver 3.fredag har vi gruvå, og da tenner vi bål, og lager oss noe godt :)

Vil du kontakte oss, kan du gjøre dette på:
mail: rosaelefant@rusviknaturbarnehage.no 
tlf: 474 86 960

Vi blir veldig glade for alle tilbakemeldinger!

Følg oss gjerne på instagram!
den_rosa_elefant

Loading...
Loading...