Prosjekt uteområdet

sniggelmrodstrek

 

ute1

Denne gangen blir prosjektet å fornye uteområdet vårt. Etter mange års intens bruk var det nå på sin plass med både vedlikehold og oppgradering ute. Og et slikt løft krever både ressurser og en gjennomtenkt plan, så en prosjektplan ble skrevet og vi gikk systematisk til verks.

Prosjektgruppen samlet og systematiserte ønsker, idéer og forventninger hos brukerne. Systematiseringen ble så gjort i forhold til barnehagens pedagogiske profil, dvs. det faktum at vi er en NATURbarnehage og i forhold til metodikken vi bruker knyttet til Mange Intelligenser. Anbud på arbeidet ble innhentet. Valget falt på Komplett Utemiljø. Og etterhvert ble avtaler ble gjort og tegningene klare. 

En intensiv periode med anleggsarbeid bak skjermingsgjerder gjorde leken på den resterende delen av uteområdet både intim og spennende. Men slik kunne vi trygt følge utviklingen av den nye plassen vår.

Anleggsarbeidet er nå ferdig og vi nyter livet på en idyllisk og spennende uteplass. De første erfaringen denne sommeren er at vi gleder oss til pergolaplantene har vokst og lager skygge til oss... men det er jo fint å ha noe å glede seg til! I mens kan dere glede dere over noen bilder av hvordan det ble.

 

 

 

 

Noen bilder under prosessen:

 

Noen bilder fra før prosessen startet:

Loading...
Loading...