Ukens bilde Bildegalleri Barnekunst Mail til Grønne Kolibri

 

kolibri

Grønne Kolibri

På denne siden kan du finne litt informasjon om Grønne Kolibri, hva vi driver med, og bilder av oss. 

 

Dag for dag

Mandag -Første biotoptur i år, vi gikk til Kanodammen og leter etter dyr i vann.

Tirsdag -Vi går gjennom det vi fant i går, limer opp på plakaten vår.

Onsdag - Vi feirer bursdag i dag, litt på forskudd, men likevel. 6 år blir gutten, vi feirer med samling og krone og is og masse gøy.

Torsdag - Biotoptur nummer 2, vi gikk til Kanodammen og lette etter planter i og rundt dammen. Ganske bra med regn i dag, ingen syting, tøffaste ungane me vett om.

Fredag - Vi brukte tid til å leke og være sammen, fikk besøk av Rosa Elefanter, vi gikk gjennom plantene vi fant i går, ut å spise, leke mer ute.

Ukens bilde

Biotoparbeid i Kanodammen

IMG 6049

Hvilke klær trenger barnet mitt i barnehagen, akkurat nå?

Det finnes dårlig vær, men det blir bedre med gode klær. For å ha et godt utgangspunkt for lek, læring og utvikling når vi er ute i naturen, trenger barnet ditt klær som passer til sesongen. Trenger du tips? Let ikke lenger, du finner det her (oppdatert 23.03.18.).

 Grønne Kolibi har for tiden 19 barn i alderen 2 til 6 år. 4 voxne jobber der. Torgeir er pedagogisk leder, Kjersti, Monica og Jørn er assistenter for tiden. 

På Grønne Kolibri vil vi sette leken i fokus. Konkret betyr dette at vi gir barna tid, rom og mulighet til lek. Det betyr også at vi kan avvike fra og utsette planene våre når vi ser at barna leker godt, og trenger mer tid enn det som vi har avsatt. Fokus på lek innebærer også at vi voxne er oppmerksomme på hva som skjer når barn leker, hvem leker med hvem, har alle lekekamerater, hvordan fungerer barnet i leken ("lekekompetanse"), osv. Barnas tid til lek er ikke fritid for de voxne.

Grønne Kolibri går ut i naturen, slik alle i barnehagen vår gjør. Alt vi kan lære inne, kan vi lære like godt ute. Naturen er også en viktig lekearena, og dermed også en læringsarena. Vi vil at barna skal sette pris på naturen, og dette gjør vi gjennom at barna leker og har det gøy i naturen, og utforsker det spennende vi finner der. Av og til tar vi naturen med oss inn for å undersøke den nærmere (krabber i akvarium om høsten og rumpetroll om våren), andre ganger er opplevelsen ute det viktigste.

 

Billedgalleri


Barnekunst
Gruppearbeider

IMG 4677 
IMG 4675
    

 

Loading...
Loading...